Nagu ühed ullid ees…

nii teised kohe järgi. Jõudsid siis prantslased oma möllamistega vaevalt ühele poole kui teatepulga haarasid soomlased. “No tule taevas appi”
Meie piletid on ostetud ühe sellise tegelase nagu http://www.cheaptickets.nl/ vahendusel. Seega ei oska arvata kuidas ja kas nad meid meie võimaliku probleemi lahendamisel abistavad. Vastav palve on neile igaks juhuks saadetud. Kes teab millega Finnairi pardamehhaanikud laupäeval 3o. okt. tegelevad.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>